maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kylpyviitta lähtöhulinoissa

Lomareissu tai juhlat - maailma täytyy yrittää saada etukäteen valmiiksi. Jos ei jotain remontin poikasta keksi, niin ainakin on ihan pakko siivota KUNNOLLA. Ei riitä, että pahimmat pölyt ripsastaan tyhjiltä lattian osilta, vaan joka nurkka on jynssättävä ja matot tampattava (miehelle tämä oli perusteltavissa ainoastaan sillä, että saamme kotiimme muutamaksi yöksi kotivahdit). Ja jottei lähteminen olisi liian helppoa, niin pari ekstraprojektia kannattaa tehdä siinä samalla.

Tämänkertainen ekstraprojekti kaksi iltaa ennen lähtöä oli virallisen syntymälahjan väkertäminen serkkuni ihanalle pienelle pojalle. Olisihan tämän voinut aikaisemminkin toteuttaa, mutta idea vain odotutti itseään. Kunnes se yhtäkkiä iski suihkussa: Kylpyviittaa ei ole kenelläkään ja sitä tarvitaan aina!  Mallin otin pikkumurun teollisesti tuotetusta joululahjakylpyviitasta, joka on muodoltaan verraton sellaisille vanhemmille, jotka eivät osaa kääriä lapsistaan ja tavallisista pyyhkeistä kahta sekuntia pidempään koossa pysyvää pakettia. Tämä viitta pysyy lapsen päällä ihan itsestään.

Trikoopäärmeet viitan huoliteltavissa reunoissa olisivat kyllä saaneet jäädä tekemättä. Trikoon venyttely vähintäänkin triplasi työskentelyajan. Ja hermotkin meinasi mennä. Mutta kauniisti rivissä marssivat elefantit olivat sen arvoisia.

2 kommenttia:

  1. Mistä sä tiesit, että mä en ainakaan osaa kääriä? :D
    Ihana, ihana kylpyviitta, kiitämme. Ja päärmeet on just parasta, hyvä että teit. :)

    VastaaPoista
  2. Epäilin, ettet säkään osaa kun ollaan kuitenkin samaa sukua. :D

    VastaaPoista