perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hammasharjat järjestykseen


Kyllä. Pääsi käymään niin, että kaaos otti vallan ja lasten hammasharjat alkoivat vaellella pikkuvessassamme vähän vääriin paikkoihin. Muutama päivä sitten keskimuru ilmoitti oman hammasharjansa olevan liian käsisaippuassa (jota siis oli hammasharjan pesuun kulutettu koko purkki), jotta sillä voisi pestä hampaita. Ja toisen hammasharjan kadonneen.. Ryhdistäytymisen paikka äidille, kyllä!

Tavallaan hölmöä, että ryhdyin hammasharjojen järjestelytoimiin vasta nyt, vaikka ratkaisu esiteltiin jossain sisustuslehdessä jo vuosia sitten. Ja siis todella hölmöä on se, että nuo kuvan johtosiepparit tilasin myös jo vuosia sitten ja ne ovat siitä asti odottaneet asennusta. Asennushan on kieltämättä vaikeaa: otetaan teippi pois siepparista ja liimataan haluttuun paikkaan. Meillä se haluttu paikka on ison vessan kaapissa oven sisäpuolella. Kun lopulta sain pakon saneleman inspiraation ongelman hoitoon, olin niin täpinöissäni, että liimailin siepparit enempiä värikoodaamatta oveen. Näin jälkeenpäin ajatellen ne olisivat ehkä voineet olla erivärisessä järjestyksessä. Tärkeintä kuitenkin on, että vihdoinkin kaikkien viiden hammasharjalle on oma (värikoodattu) paikka ja pikkuvessa saadaan pyhitettyä takaisin "edustuskäyttöön".
 
Muutaman päivän kokemuksella voin suositella hammasharjojen järjestämistä johtosieppareilla. Yksikään ei ole vielä eksynyt väärään paikka, kuten vessanpönttöön, pottaan tai viemäriin. Huonomuististen vanhempien ei ole tarvinnut tentata lapsilta mikä on kenenkin hammasharja. Lapsia ei tarvitse erikseen kehottaa hammaspyykille. Uutuuden viehätystä on siis kaikinpuolin ilmassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti