perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tunnustuksia

Oi, oi ja kiitos HeidiBee ja Veera! Sain kahdelta tilkkumatkaajalta ihanan muistutuksen, että tätä blogia todella joku lukee ja saattaa ehkä saada ihan inspiraatiotakin omista kokeiluistani käsitöiden ja muiden parissa! Teidän matkaanne seuraan jännityksellä ja ihaillen, sen verran hurjan haasteen olette itsellenne kehittäneet!
 
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.
 Toden totta, puskaradio eli toisten blogit siivittävät löytämään uusia, ihania blogeja! Itse taisin alussa uskaltautua kertomaan ehkä kuudelle ihmiselle blogistani ja nyt lukijoita on jo moninkertainen määrä. Enkä muuten näille kuudellekaan olisi kertonut, ellei kaksi heistä olisi juuri samaan aikaan aloittanut omaa blogiaan. Yhdessä uuden aloittamisesta sai kummasti rohkeutta ja ensimmäiset kaksi tunnustusta kuuluvat siis itseoikeutetusti seuraaville blogeille:
 
Muuttolaatikkoleikki on blogi tavarasta eroon pääsemisestä ja ehkä vähän luopumisen tuskasta.
Sakkokierros puolestaan kuvaa koti-isän arkea ja aina välillä taitavan kokin ja leipurin tuotoksiakin.
 
Muita ihania blogejahan on verkko pullollaan, mutta olen vielä sen verran noviisi myös blogien lukemisessa, että lupaan palata loppuihin kolmeen heti kun löydän sellaisia uusia ihania blogeja, jotka eivät vielä ehkä ole tunnustusta saaneet (näitä saa minulle oikein mielellään suositella)! Sillä aikaa nautin päiväkahveja etenkin suklaan ja mekkojen parissa, unohtamatta tirsoja! Ja tämän kiertävän tunnustuksen kautta olen muuten löytänyt uuden ihanan: Aika kivoja!
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti