torstai 28. maaliskuuta 2013

... ja tipu kuoriutunut!


Pääsiäishenkinen ovikoristeeni ehti olla ulko-ovessa ehkä kaksi päivää ennenkuin yksi reippaasti ulos lähtenyt vieraamme sai koristeen keskiössä olleen kananmunan rikottua. En ollut pahoillani! Mitä enemmän olin nimittäin sitä munaa katsellut, sitä kornimmalta se oli alkanut näyttää. Sain siis hyvän syyn liimata munankuorien päälle tipukoristeen, ja kotiraatimmekin mielestä lopputulos on nyt parempi. 

Huomatkaa muuten kuvan laatu tällä kertaa! Sain blogeihin perehtyneeltä serkultani hyviä vinkkejä blogin ulkoasuun ja myös kehotuksen napsia blogin kuvat mieheni järjestelmäkameralla. Olen vältellyt sitä omituisten säätöjen takia ja käyttänyt sinnikkäästi kännykkäkameraa, mutta onhan tämä kuva nyt ihan omaa luokkaansa kännykkäkuviin verrattuna. Eikä se järkkärin käyttö niin vaikeaa ollut. Kiitos siis  serkulle rohkaisusta!


2 kommenttia:

  1. Järkkäristä vaan täysautomaatti päälle, niin johan tulee täydellistä jälkeä. Ei tarvitse kuin painaa laukaisijaa :)

    VastaaPoista
  2. Näin varmasti normitilanteessa olisikin, mutta meidän järkkärissä automaattiasetuksetkin on muokattu tukemaan manuaalista käyttöä. Ei siis riitä, että painaa laukaisijaa.. Ja vaikka riittäisikin, niin saisin siitä sakihivutusta kotona. :)

    VastaaPoista