maanantai 9. joulukuuta 2013

10. joulukuutaMuutaman päivän takainen kuusenkoristeiden askartelu vanhoista joulukorteista oli paitsi työlästä, myös varsin tehotonta joulukorttien tuhoamisen kannalta. Muutamaan hassuun palloon kului muutama hassu kortti. Sen sijaan kuusenkoristenauhaan saa halutessaan upotettua kaikki vanhat joulukortit!

Nauhan tekemiseen tarvitaan ompelukone, ympyräleikkuri, lankaa ja kortteja. Päällilangaksi korttien kuvapuolelle valitsin kestävän ja paksun punaisen langan, ja alulangaksi valkoiselle tekstipuolelle jätin koneessa valmiiksi olleen valkoisen. Jonkun verran sain hakea koekortilla oikeita langan kireyksiä, että tikistä tuli molemmin puolin nätti. Ja sitten vaan surruttelin, ei voisi olla helpompaa askartelua. Ja nauhan voi koska vaan päätellä ja sitä voi koska vaan jatkaa.

Joulukalenteri lupaakin joulukuun 10. päivälle loppujen joulukorttien kierrätystä, ympyräleikkurien käyttöä ja ompelukoneella-ajoharjoituksia. 

PS. Hovikuvaaja on Lumiansa kanssa matkoilla (siis sen, jossa taitaa olla perässä neljä numeroa) ja tämän päivän kuvat on otettu samoissa kuvausolosuhteissa Canon Ixuksella. Ihan vaan jos joku haluaa verrata aikaisempien päivien kuusikuviin.

PPS. Olin oikeassa joulukuun 9. päivän suhteen. Suklaata täynnä roikkuva joulukuusi sai odottaa aamupalan yli ennen kuin kukaan lapsista muisti sen olemassaoloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti